Telefoon: 0162-422477
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijsten

Contact

Tijdelijke gebitsprothese reparatie service

07-04-2020

Om u ook in deze lastige situatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een nieuw initiatief opgezet. Mocht uw gebitsprothese/kunstgebit beschadigd of gebroken zijn, dan kunt u gebruikmaken van onze reparatieservice.

Hoe werkt het?

Stap 1) Bel 0162-422477 of  stuur een e-mail naar  info@ttlsips.nl

Stap 2) Samen met u bepalen we of u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice, of dat u de prothese zelf veilig afgeeft.

Stap 3) Wij repareren uw prothese binnen 1 dag!

 

Geen zorgen, wij helpen u! Samen zijn we sterk!

Repareer nooit zelf uw prothese/kunstgebit met lijm!

Het lijkt eenvoudig om uw kunstgebit zelf te repareren met lijm maar dit raden wij sterk af. Sowieso zal het niet lang houden. Het kunsthars van uw kunstgebit reageert echter op de lijm, waarna de reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Een kunstgebit reparatie is dus echt iets voor de tandtechnieker/tandtechnici!

 

Kosten reparatie van een prothese/kunstgebit

Een reparatie van uw volledige kunstgebit wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten van reparatie van een gedeeltelijk kunstgebit reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese, wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De vergoeding hiervan is afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. U kunt deze informatie opvragen bij uw eigen zorgverzekering. De reparatie van een gedeeltelijke prothese moet bij het plaatsen gelijk worden afgerekend, u dient dan achteraf zelf de factuur in bij uw zorgverzekeraar.

Terug

23-04-2020
Vanaf woensdag 29 april zijn wij weer open!

10-01-2020
Hoe verwijdert u tandsteen op uw kunstgebit?

08-12-2019
Waarom heet het eigenlijk een verstandskies?

26-11-2019
Aanvullende verzekering voor de tandarts in 2020?

13-11-2019
Gezond begint in de mond!
Over de relatie tussen de gezondheid van de mond en de rest van het lichaam wordt steeds meer bekend. Veel aandoeningen worden in de mond als eerste zichtbaar, bijvoorbeeld in de vorm van pijnklachten, wondjes, ontstekingen of schimmel.

03-08-2017
Mondpiercing slecht voor het tandvlees
Ongeveer 5% van de jongeren draagt een mondpiercing. Inmiddels zijn de risico's bekend.

© 2020, TTL Sips | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd september 2020